Mardrömmar

Skrivet den 2010-09-30 @ 12:42:18

Vaknade i panik 20 min innan klockan skulle ringa 07:30 av att jag knappt kunde andas, hade en verklig och helt sjuk dröm.

Nämligen att min flickvän gjorde slut med mig och allt hon sa, hela drömmen var verklig på någon sätt, att det verkligen hände på riktigt. Jag förstod inte om hon menade allvar eller inte, jag förstod inte att hon verkligen menade det hon sa, det var som ett skämt, som om jag drömde i drömmen. Men när jag frågade henne om hon verkligen verkligen menade allvar, att det inte var ett skämt, så svarade hon ja. Jag tappade andan, det var som att någon satt en kniv rakt i hjärtat och jag bara seglade ner på golvet, helt utmattad, var som att allt bara släppte och jag föll ner till marken, tappade andan. Ja, allt slutade fungera.

Jag låg bara där och det samlades folk omkring mig eftesom min flickvän hade ropat på hjälp (vi var i någon fastighet, tror det liknade ett dagis, har ingen aning om vad vi gjorde där) men dom som hjälpte till liknade dagisfröknar, hur nu dom ser ut men dom var det i drömmen ialla fall. Jag låg där, jag såg att dom stod där, jag såg att deras munnar rörde sig, jag kände att dom ruskade om mig för att få en reaktion, jag var så nära men ändå så sjukt långt borta.

Jag vaknade sedan upp, i panik av att jag knappt kunde andas. Det första jag gjorde var att kolla på min flickvän, som låg brevid mig och sov så sött, lugnet jag kände i kroppen när jag såg henne och insåg att det bara var en dröm går nog inte att beskriva.

Så från och med nu ska jag behandla henne som en prinsessa vareviga dag även fast jag gör det nu med, men det jag kände i drömmen var så verkligt så jag skulle aldrig någonsin vilja uppleva det igen. Utan henne, är jag ingenting, jag är tom. Hon är allt, mitt hjärta, min stjäl, mina händer, mina pruttar. Haha, nä men allt handlar om henne.

Men nog om det. Det är torsdag och som vanligt ett besök till Företagarskolan där min jobbcoach jobbar, men idag hade dom hyrt in en tjej som pratade om personlig utveckling kan man säga. Hur man använder sin energi, hur man omvandlar sin negativa energi till någon postivt. Att vi styr våra tankar och väljer hur vi tänker och eftersom jag är mycket intresserad av personlig utveckling så tyckte jag det här var toppen.

När jag blir "stor" ska jag jobba med något sånt här, inte på heltid kanske men på sidan av som ett intresse, för det är verkligen något jag tycker är jätte intressant. Hjälpa andra människor, hjälpa människor att tänka positiva tankar, att genom ett leende kan man hjälpa en annan människa, att alla människor är unika osv osv.

Eftersom jag en gång i tiden varit nere på botten och fått kämpa mig upp igen så vet jag hur det känns, att känna sig totalt meninglös och inte se någon mening alls med att leva, fast man på ett sätt vill leva. Jag läste väldigt mycket under den tiden för att hjälpa mig själv och har lärt mig mycket av det. Och läser fortfarande, inte för att jag idag mår dåligt utan för att jag tycker det är intressant. Intressant att man kan göra så "lite" för att hjälpa en annan människa.

Men nu har jag faktist inte tid med att sitta här, har som sagt en hel del att plugga! Langar peppen till mig själv och kör i gång! Whooop!

 




Motgångar

Skrivet den 2010-09-29 @ 10:52:56

Usch och fy, dagen började inte speciellt bra. Vaknade 08:30, satt på en hel jäkla kaffepanna för att vakna till liv. Gick upp i tid för att jag ska få så mycket gjort som möjligt med pluggandet idag, lägga ner ännu mera tid än vanligt eftersom hela dagen gick bort igår av att jag jobbade.

Jannice gick upp för att ringa komvux. Nu till problemet, Jannice ska börja plugga omvårdnad på komvux, hon sökte in till hösten men kom inte in eftersom hon sökte i sista sekund och vill verkligen söka i tid den här gången för att komma in till våren. Bara det att vi har planer att flytta till Sandviken och hon måste söka i den kommunen hon står skriven i, alltså i Gävle. Och det tycker vi känns onödigt eftersom vi vill flytta till Sandviken så fort som möjligt och känns då onödigt att behöva pendla till Gävle när ändå utbildningen finns i Sandviken. Men rules are rules.

Vi har ju ingen aning om NÄR vi får en lägenhet så hon kan ju inte chansa att hon ska söka när hon står skriven i Sandviken för vi har ju ingen aning om när det blir. Så hon lär med andra ord söka i Gävle och sen behöva pendla. Det är typ så det måste bli. Men sen har vi ingen aning om hur det skulle bli om vi flyttade till Sandviken ändå, man kan väl inte bli utskriven då från utbildningen i Gävle för att man flyttar från kommunen när man har påbörjat en utbildning?!

Motgångar som hugger än i ryggen, all the time, men lär försöka kämpa vidare. Jag vill flytta typ nu helst igår till Sandviken, är så sjukt peppad på det. Vill hem till min hemstad, vill bo nära min familj och mina vänner. Vill ha en större lägenhet, inreda och göra allt nytt. Jag är helt överväldigad, dags att landa på jorden och inse att saker inte alltid blir som det blir. Vi får lägga det här med flytten på is, fokusera på att jag ska klara min utbildning nu och att Jannice ska komma in på sin. Med andra ord skjuta upp flytten med några månader och hur många månader har jag ingen aning om, det lär visa sig.

Ett stort + är att jag fått i mig en rejäl frukost nu så jag står mig ett tag. Gröt med bär och mjölk, en macka, ett ägg med kaviar, fått i sig allt man behöver i princip ;) Plugga asset av sig nu och försöka fokusera på dagsläget. Allt som händer har en mening och det är helt enkelt att vi inte ska flytta just nu. Whooop!


Galet sliten

Skrivet den 2010-09-28 @ 21:46:32

Tjululu! Blir inte ett allt för intressant inlägg nu då jag är galet trött, har jobbat i princip hela dagen och är rätt slut i kroppen, ska snart slå igen mina vacka blå och sova rätt styckt ;)

Var meningen att jag skulle sätta mig och plugga direkt när jag kom hem idag, vilket jag gjorde också, bara det att jag känner mig typ drogad och hänger inte med alls, så känns rätt meningslöst att ens försöka då, så blir sängen när som helst.

Satt nyss och kikade runt på massa snygga tatueringar, snart dags för ytterligare en, har en massa idèr och vilket idè det blir först återstår att se ;) Langar en bild på min gadd jag har på min högra arm som jag är sjukt nöjd med och säger god natt för idag! Whooop!


Bildlös blogg

Skrivet den 2010-09-27 @ 12:00:24

Hej min bildlösa blogg, den är väldigt tråkig när det finns några bilder så ska bli ändring på det minsann.

Ny vecka nya tag, ny vecka nya utmaningen, ny vecka nya äventyr, ny vecka nytt jävla skit.. Ja, kalla det vad du vill. Men nå skit blir det inte för min del ialla fall :D

Veckans planer för min del:

Måndag: Plugga all day long, taggarååå !
Tisdag: Jobba 09:00-17:00, eventuellt längre än så.
Onsdag: Plugga plugga plugga !
Torsdag: Till Företagarskolan 09:00-11:00
Fredag: Hemligt projekt ;) Sen till Sala !
Lördag: Fira babe med hennes släkt, blir någon öl då ;)
Söndag: Förmodligen bakis, åka hem till Gävle.

Så ser veckans planer ut än så länge, men man vet aldrig vad som händer ;)

Har precis ätit en stadig frukost, gröt är grejen det ;) Ska sätta igång att plugga nu, känner att energin är på topp idag, mycket tack vare den stadiga frukosten tror jag ;) Haha!

Langar en bild till min bildlösa blogg också! Whooop!



Sista dagen för veckan

Skrivet den 2010-09-26 @ 20:20:42

Ja, fifan sista dagen för veckan och det har varit en bra vecka, har inte hänt något speciellt men det behöver det inte göra jämt heller. Kan vara skönt med lugn och ro, är en person som gillar lugn och ro mer än ståhej :)

Vart inte många timmars sömn i natt då våran nyinflyttade granne nedanför hade fest, jag är verkligen inte emot att grannarna har fest, självklart ska dom ha det. Men INNE hos sig inte i trapphuset då det ekar så jävligt, dom skrek, sjöng och hade sig. Kände mig verkligen som en bitter gammal kärring som låg och sucka i sängen å inte kunde sova ;) Samma sak var det förra helgen också. Absolut fest, men med respekt!

Lyckades somna till slut iaf, klockan ringde 08:15, fifan hualigen. Drog till viken för att jobba lite extra, hjälpte till med en flyttstädning bakom Sandbacka Park, någon villa där. Jobbade 10:00-16:30, gick fin fint. Ska jobba på tisdag också.

Sen när jag kom hem hade käraste gjort kvällsmat, så var bara att sätta sig vid dukat bord ;) Sen blev det några timmar plugg och nu blir det tv-gos med min babe. Whooop!


En nykter lördag kväll

Skrivet den 2010-09-25 @ 19:42:30

Vaknade runt halv 11 idag, trött som asset osv. Pimplade kaffe och betalande massa tråkiga räkningar, men sånt som man måste göra helt enkelt :) sen när baby vaknade käkade vi frulle, gjorde oss i ordning sen drog vi till viken, hämtade upp pappa sen åkte vi ner till hans jobb för att fixa lite med bilen. Sen bjöd han ut oss på mat på Bistro Oden på stan, käkade oxfile och klyftpotatis, riktigt sjukt gott var det, så det tackar vi massor för. Världens bästa pappa <3

Skjutsade sedan hem honom eftersom han skulle se hockey och vi drog hemåt till Gefletown, sen har vi varit ute och glidit Passat typ hela kvällen, var och handlade lite välbehövliga saker på Citygross också, ska väl ta en dusch nu och sen kicka igång någon rulle och mysa med min snygging. Känner suget efter bärsen mer och mer. Haha, fyfan drygt lär jag säga, blev bra sugen när Macke ringde och fråga om vi skulle med ut ikväll, men jag sa nej. Men om man tänker på dom tre kommande helgerna så känns det faktiskt inte så jobbigt att vara nykter ikväll, kommer bli styckt då ;)

Whooop!


Oh thank god it´s friday

Skrivet den 2010-09-24 @ 19:26:09

Jajjemen, fredag idag alltså och det betyder med andra ord helg, fast jag har ju helg hela veckan, fredag hela veckan, lördag hela veckan, söndag hela veckan.. ja, you name it, kan ju med andra ord välja vilken dag jag vill att det ska vara? Fast.. jag vill ju att det ska vara fredag :D

Näe, nog om det. Sjukt flummig idag, märks att jag suttit och pluggat hela jävla dagen som alla andra dagar den här veckan och jag börjar bli sjukt less på det nu, samtidigt som jag känner en sjuk press på att jag måste plugga, hela tiden. Men försöker hela tiden hitta "måsten" som jag ska göra istället, t.ex misshandla min flickvän med en linjal. Haha, jag är för brutal men hon gillar't ändå :D

Inväntar idol nu, ännu en "bortförklaring" till att jag inte kan plugga, för att jag måste vänta, hihhuhu, fifan jag suger idag känner jag.. Meeeen tror min hjärna inte orkar ta in mer nu så får faktiskt ta en paus, det tillåter jag mig själv att göra nu.

Men nu ska jag fortsätta misshandla min flickvän med linjal ;) So long fuckers! Whoooop!


Torsdag

Skrivet den 2010-09-23 @ 11:49:08

Det är torsdag och vi börjar närma oss slutet på veckan, dom som jobbar känner sig säkert sjukt peppade över att det är helg efter en veckas arbete, kan verkligen inte förstå dom just nu, för hade gjort allt för att få jobba :) Haha

Klockan ringde 08:20 idag, lika trött som vanligt, är en sjukt morgontrött människa, är trött oavsätt om klockan ringer 06:00 eller 10:00, men efter en kopp kaffe är man människa igen, finns ingen chans att man överlever dagen utan sin morgonkaffe, det finns väl inge värre om man vaknar upp och inser att kaffet är slut?! Då är hela dagen förstörd ;)

Efter en kopp kaffe och lite datasurfing så gjorde jag mig i ordning och knatade ner på stan för veckan obligatoriska möte med min jobbcoah. Torsdagar 10-11, som vanligt :) Vi pratade som vanligt om vad som hade hänt i veckan och han berätta lite saker, men inget jag tänker gå in närmare på då jag redan visste allt det sen tidigare :)

Sen knatade jag med, min vän Macke ringde på vägen hem och det är ju alltid trevligt att prata med en kär vän :) Nu ska jag äta frukost med min brud, det bjuds på en riktig finsk frukost, finsk gröt med bär och mjölk, frallor med finsk leverkorv. Haha, har man en finne till brud så har man ;)

Resten av dagen ska jag ägna åt att plugga, wehoo :D kanske inte det roligare som finns men tänker jag negativt så blir allt så mycket jobbigare och tråkigare, tänker man positivt så blir allt så mycket enklare och roligare, right?! Allt handlar om inställning mina vänner, inställning :D Whooop!


Ovärd dag

Skrivet den 2010-09-22 @ 21:52:35

Riktigt ovärd dag på ett sätt om man tänker på att jag suttit bänkad vid köksbordet hela dagen och pluggat, satt mig ner vid 12 tiden och sen sprang bara tiden i väg och var helt plötsligt 18, galet galet men är väl bra på ett sätt att jag nöter som bara fan, fast jag inte är världens smartaste människa, har faktiskt väldigt svårt för att lära mig och ta in saker, när jag gick i skolan tog det mycker längre tid för mig att lära mig saker än det gjorde för dom andra.

Men men, alla är vi bra på olika saker, right? :D Jag har världens underbaraste flickvän som hjälper mig massor, uppskattas innerligt mycket.

Har tagit en paus nu i pluggandet för att plöja igenom alla onsdagens dåkusåpor..
19:30 Halv åtta hos mig
20:00 Idol
21:00 Efterlyst
22: Kungarna av Tylösand

Haha, vilken tv nörd man är :D men det hör till hösten på något sätt :) Men nu blir det återgå till tvtittandet och sen fortsätta plugga innan man ska krypa ner i sängen med världens finaste :) Whoooop!




God morgon

Skrivet den 2010-09-22 @ 11:03:52

Nu gör jag ett nytt försök att försöka börja blogga igen, mest för min egen skull då det hjälper mig väldigt mycket av att skriva av mig och få ner allt på "papper".

Sitter här och pimplar kaffe, väntar på att min babe ska komma in från sin "morgon cigg" och göra frukost åt mig, då jag inte orkar resa mig ur soffan, verkligen lat som fan idag känner jag. Ska försöka pallra mig ut på en promenad efter frukost, få lite frisk luft innan jag ska slår ner huvudet i böckerna för ännu en dag full av plugg :)

Lär inte bli något intressant inlägg nu då jag är alldeles för trött men gör ett nytt försök sen :) Whooooop!